Partners

Fiesta Vela gebruikt soms partners om je evenement een absoluut succes te maken. Wij selecteerden deze partners zorgvuldig:

Rent-a-lounge

Een feest of evenement organiseren? Rent a Lounge zorgt voor een uniek concept, met lounge meubelen en trendy verlichting. Ons eigentijds meubilair, de aankleding met speciale decoratie en tafelversiering toveren elke locatie om in de gewenste stijl en sfeer.

Rent a Lounge creëert telkens weer een ultieme gevoelsbeleving! Precies wat u wil voor uw event, huwelijk, communiefeest, beurs, bedrijfsfeest of receptie.

Meer info : www.rentalounge.be

Grand Café De Loods – Kortgene

De Loods in Kortgene was in de jaren 70 en 80 bedevaartsoord voor rock-liefhebbers. Wie gruwde van disco, startte de brommer en tufte naar Kortgene. In het legendarische pand van weleer is Grand Cafe De Loods herrezen. Maar nu niet alleen drinken maar ook lekker eten in een gezellige en unieke omgeving.

Meer info: www.deloodskortgene.nl

 

Apart Hotel Veerse Meer

Midden in Kortgene, weg van alle (toeristische) drukte ligt Apart Hotel het Veerse Meer. Onze 10 kleinschalige maar gezellige, rustieke kamers bezorgen u meteen een vakantiegevoel.

Meer info: www.aparthotel.nl

 

Grand cafe De Paardekreek

Op het Zeeuwse Noord-Beveland, in in het gezellige dorpje Kortgene, tref je pal aan Het Veerse Meer Grand Café de Paardekreek.

Of je binnen zit, buiten op één van de terrassen of in de serre met open haard, overal geniet je van het schitterende uitzicht over Het Veerse Meer waar altijd wat te beleven is.

Meer info: www.grandcafedepaardekreek.nl

Eindeloos Zuid-Bevoland