Events en team building

Wij horen het u al zeggen: “we moeten dringend mijlpalen zetten”, “we moeten de violen op elkaar afstemmen”, “we zitten op ons tandvlees” of “tijd om uit te blazen”! Team-building is aan de orde! Dringend nood aan een incentive! We weten allemaal dat dit bijdraagt tot een grotere samenwerking, die leidt tot meer zakelijk resultaat en productiviteit. Maar, helaas… geen tijd?

Wij bieden u dat tikkeltje extra om van uw (bedrijfs)event een succes te maken, terwijl u zich kan blijven richten op de kern van uw activiteit.

Wij beschikken over tal van formules naar ieders wens en budget.

Wij prospecteren, zowel nationaal als internationaal, naar wat er aan mogelijkheden zijn. Daarna komt de bespreking en organisatie tot in de kleinste details. We coördineren uw event en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, terend op onze rijke ervaring.

UNIEK in ons segment: EXCLUSIEVE ZEIL- EN MOTORJACHTEN…

Een unieke wenk voor uw VIP event! Een dagje al zeilend feesten, een unieke team-building, een huwelijk of doopfeest op het water?  Ja hoor, het kan! Wij bezorgen u op exclusieve jachten een niet te evenaren beleving, een onvergetelijke en magische dag.

Wij regelen het allemaal voor U! Feesten is ons vak ! Op de rustige wateren van het Veerse Meer, de majestueuze Oosterschelde of de avontuurlijke Noordzee… waar er water is, dan zijn wij!

Bij alle formules kunt u kiezen voor een ontbijt of welkomstdrink bij aankomst. Catering kan aan boord of op locatie (onbijtbuffet, lunch of broodjesmand, receptie en x-gangendiner of walk-‘n-diner, kaas-en wijn event, bier- of wijnproeverij). Prijzen en voorstellen op aanvraag.

Wij starten steeds met een praktijkgerichte toelichting over het varen. Zo krijgt u een idee van wat u te wachten staat. Elke formule heeft zijn eigenheid en vereist absoluut géén voorkennis. Initiatie, één-of meerdaagse excursies, of wilt u een opleiding theorie of praktijk, geef gerust een seintje, we regelen het voor u!

Alle formules bezorgen uw familie, klanten, personeel of collega’s de mogelijkheid om te proeven van de onmetelijke uitgestrektheid van het open water, ontdekken van een wereld vol van rustgevende momenten met enkel  water op de achtergrond, weg van de dagelijkse sleur.

Meer informatie?

Contacteer ons via onze contact-pagina.

Een impressie