Veerse Meer en Oosterschelde

Zeeland, één van de mooiste provincies van Nederland.

Zijn landelijke pracht, pittoreske landschappen, dooraderd met superveilige wandel- en fietsroutes,
de vele attracties en bezienswaardigheden voor jong én oud, maken van deze regio de plaats bij uitstek om te relaxen en/of actief te beleven.

Middenin al die pracht schittert het rustige water van het Veerse Meer, bezaaid met vele eilandjes,
elk met hun unieke eigenschappen en de oneindige lokale watersportmogelijkheden.

Alle ingrediënten aanwezig om een volkomen geslaagde daguitstap of weekendje met het gezin, vrienden of collega’s door te brengen.

Net in dit gebied heeft Fiesta Vela zijn zeiljacht “Perla del Mar” gelegd. De recent opgedane ervaring leerde ons immers dat veel mensen wel interesse toonden in een zeiltocht, maar toch argwanend stonden tegenover het soms woelige water van onze Noordzee.

Zo ontstond het idee om ook zeilevenementen – al of niet gecombineerd met andere activiteiten – te organiseren in dit wonderbaarlijk Zeeuwse decor.  De zeilsport moest toegankelijk gemaakt worden voor IEDEREEN. Ook minder actieve mensen, complete leken, oud en jong, mensen die vlug zeeziek worden, …

Het rustige water van het Veerse Meer bood dan ook de uitgelezen plek om dit te realiseren: RELAXEN en vooral GENIETEN !

ALLES is er mogelijk… gezinsexcursies, groepsuitjes, weekend erop uit met overnachting aan boord, … u zegt het maar, alles is bespreekbaar en volledig op maat uit te werken. Daguitstap, 2-daagse of meerdaagse ervaringstochten, het behoort allemaal tot ons aanbod.

Bovendien is dit ook de ideale plaats om deze zeilsport op een rustige manier te kunnen aanleren. Wilt u toch wat actiever zeilen, dan nemen we de sluis in de Zandkreekdam naar de onmetelijke Oosterschelde. Bovendien bevinden we ons op een dagje zeilen aan de Noordzee. Alles behoort nu tot de mogelijkheden van iedereen !

want… Fiesta Vela geeft je de UNIEKE WENK aan UW EVENT !

Meer informatie of inschrijven?

Contacteer ons via onze contact-pagina.